Image
360 graden hotelkamers

Verhoog boekingen en tevredenheid met 360° kamertours

Verhoog de aantrekkingskracht van uw hotel met onze 360° kamertours. Bied potentiële gasten een realistische en innovatieve ervaring, waarmee ze uw hotelkamers kunnen verkennen alsof ze er zelf zijn. Met onze 360° films trekt u meer bezoekers en vergroot u de kans op boekingen. Ontdek hoe onze dienst uw online presentatie naar een hoger niveau tilt en de gastbeleving versterkt.

Verhoog boekingen en tevredenheid met 360° kamertours

360° kamertours geven potentiële gasten een realistisch en gedetailleerd beeld van de kamers, waardoor ze sneller geneigd zijn om te boeken. Door gasten vooraf een virtuele rondleiding te geven, weten ze precies wat ze kunnen verwachten, wat leidt tot hogere tevredenheid en positieve recensies. Bovendien onderscheidt uw hotel zich met 360° kamertours van de concurrentie, wat kan leiden tot meer zichtbaarheid en een betere online aanwezigheid.

Kies het pakket dat bij uw hotel past

Comfort
Comfort

1 ruimte

€ 659,-

Perfect voor kleine hotelkamers.

Superior
Superior

3 ruimtes

€ 1159,-

Meest gekozen, ideaal voor multiroom ervaringen

Royal
Royal

5 ruimtes

€ 1359,-

Speciaal voor grote hotels
met veel faciliteiten

Image
Dronevideo

Verhoog uw presentatie met een drone video

Voeg extra wow-factor toe aan uw hotelpresentatie met een drone video van de buitenkant van uw hotel voor slechts €695,- per video. Deze indrukwekkende luchtbeelden geven potentiële gasten een uniek en volledig beeld van uw accommodatie en omgeving. Laat de schoonheid van uw hotel op spectaculaire wijze zien. Geef uw gasten een onvergetelijke eerste indruk met onze drone video's.