Blogposts

Dit vinden anderen van ons

RA Liga vzw werkt meer dan 10 jaar samen met Out of Site en ze blijven ons verrassen omdat ze weten met wat wij bezig zijn. We kunnen vertrouwen op hen en elke nieuwe uitdaging kan besproken worden. Samen komen we tot het gepaste resultaat en net dat verbindt ons. 

Jeannine Engelen
RA Liga

Out of Site zorgt ervoor dat de Hiking Advisor website er professioneel uit ziet maar de vele vrijwilligers er toch vlot mee aan de slag kunnen zonder dat ze daarvoor teveel technische bagage moeten hebben. Het maakt dat de website een mooi uithangbord is geworden voor onze club.

Bovendien zijn de praktische dingen als een kalender en inschrijvingsformulieren perfect geïntegreerd in de website wat het als club een pak efficiënter maakt om alles bij te houden.

Bart Caers
Hiking Advisor

We werken nu al jaren samen met Out of Site, en we zijn altijd erg tevreden over hun diensten. Ze zijn snel, efficiënt, flexibel en altijd beschikbaar. Ze nemen ook de tijd om ons alles te laten zien en uit te leggen. Ze geven ons vaak updates, waardoor we altijd op de hoogte zijn van wat er nieuw is en wat interessant zou kunnen zijn voor ons. Kortom, een super partner. We raden Out of Site aan !

Tina Joris
MaX