Digitale oplossingen,
perfect afgestemd op uw behoeften

Op maat gemaakte e-commerce oplossingen
Hoogwaardige e-commerce systemen, volledig op maat gemaakt om te voldoen aan de unieke behoeften van elke ondernemer. We creëren naadloze online winkelervaringen die niet alleen de gebruiksvriendelijkheid verhogen, maar ook leiden tot hogere conversies en klanttevredenheid.
Quadit: uw kwaliteitsbarometer op maat
Quadit is meer dan een meetsysteem; het is uw partner in kwaliteitsbewaking. Dankzij de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface kunt u eenvoudig de kwaliteit van uw processen monitoren, analyseren en optimaliseren. Of u nu actief bent in de detailhandel, horeca, overheidssector of een andere branche, Quadit maakt kwaliteitsbeheer begrijpelijk en toegankelijk voor iedereen.
Digitale dienstverlening voor overheden
Moderne en toegankelijke online platformen en portals voor steden en gemeenten, die de digitale interactie tussen overheid en burger vereenvoudigen en verbeteren.
Geïntegreerde CMS-oplossingen
Wij ontwerpen hoogwaardige content management systemen voor diverse ondernemers. Van reserveringsmodules tot evenementenplanning, alles is ontworpen met de eindgebruiker in gedachten.
Image
kinderopvang.jpg

Tevredenheidsopvang.be: optimalisatie in feedback kinderopvang

Voor de Vereniging van Vlaamse Steden & Gemeenten (VVSG) hebben we "tevredenheidopvang.be" gecreëerd, een doordacht tevredenheidsmetingssysteem specifiek voor kinderopvang. Door dit platform kunnen kinderopvangdiensten in Vlaanderen rechtstreeks feedback ontvangen en hun dienstverlening naar een hoger niveau tillen, waarbij de belangen van zowel ouders als kinderen centraal staan.

Image
Quadit

Quadit: digitale kwaliteitsbewaking op maat

Quadit is een praktisch en gebruiksvriendelijk meetsysteem, ontworpen om organisaties te helpen hun kwaliteitsprocessen eenvoudig te monitoren en te analyseren. Met een overzichtelijke interface en heldere weergave is kwaliteitsbeheer via Quadit toegankelijk voor elke organisatie.

Dit vinden anderen van ons

Out of Site is altijd snel bereikbaar en aanspreekbaar, probleempjes zijn zo opgelost. Dat geeft een gerust gevoel. Ze denken ook mee, spreken onze taal en mijden moeilijk IT-jargon. Dit zorgt voor een efficiënte samenwerking.

Nele Caeyers
Reumanet

We werken nu al jaren samen met Out of Site, en we zijn altijd erg tevreden over hun diensten. Ze zijn snel, efficiënt, flexibel en altijd beschikbaar. Ze nemen ook de tijd om ons alles te laten zien en uit te leggen. Ze geven ons vaak updates, waardoor we altijd op de hoogte zijn van wat er nieuw is en wat interessant zou kunnen zijn voor ons. Kortom, een super partner. We raden Out of Site aan !

Tina Joris
MaX

Out of Site zorgt ervoor dat de Hiking Advisor website er professioneel uit ziet maar de vele vrijwilligers er toch vlot mee aan de slag kunnen zonder dat ze daarvoor teveel technische bagage moeten hebben. Het maakt dat de website een mooi uithangbord is geworden voor onze club.

Bovendien zijn de praktische dingen als een kalender en inschrijvingsformulieren perfect geïntegreerd in de website wat het als club een pak efficiënter maakt om alles bij te houden.

Bart Caers
Hiking Advisor