Image
Op maat gemaakte e-commerce oplossingen

Op maat gemaakte e-commerce oplossingen

In de wereld van online winkelen is maatwerk de sleutel tot succes. Met onze op maat gemaakte e-commerce oplossingen benadrukken we de uniciteit van uw bedrijf en bieden we uw klanten een ongeëvenaarde winkelervaring.

Daarbij streven we naar een optimale gebruikersreis. Van intuïtieve productweergaven tot een vlekkeloos afrekenproces, elk aspect wordt zorgvuldig ontworpen. Het resultaat is een verhoogde conversie en een tevreden klantenbasis die blijft groeien.

Image
CMS

Geïntegreerde CMS-oplossingen

Een effectieve digitale aanwezigheid vereist een solide content management systeem. Onze CMS-oplossingen zijn ontworpen met flexibiliteit in gedachten, zodat u uw boodschap effectief kunt overbrengen, ongeacht de complexiteit van de content.

Of u nu een dynamisch nieuwssegment nodig heeft of geavanceerde reserveringsmodules, we zorgen voor een naadloze integratie. U krijgt een systeem dat niet alleen krachtig is, maar ook eenvoudig te beheren.

Maatwerk met resultaat
Image
Power BI integratie
"Optimalisatie van HotelPartner: Integratie van Power BI met Quadit en Intranet

Ontdek hoe HotelPartner, een toonaangevende dienstverlener binnen de hotellerie, haar grenzen van operationele efficiëntie heeft kunnen verleggen door de integratie van Power BI met Quadit en hun eigen intranet. Door de samenwerking binnen teams en met management konden we een rapportage creëren

Lees verder →
Image
Verbinden op nieuwe niveaus: MaX's Event Registration Platform
Verbinden op nieuwe niveaus: MaX's Event Registration Platform

MaX, een bedrijf dat gedreven wordt door de passie om memorabele evenementen te creëren, heeft zijn horizon verbreed met een innovatief Event Registration Platform.

Lees verder →
Image
Meten is weten in kinderopvang
Tevredenheidopvang.be: Meten is weten in kinderopvang

Met het oog op de continue verbetering van kinderopvangdiensten, heeft de VVSG het initiatief genomen om Tevredenheidopvang.be te lanceren. Dit geavanceerde online platform, ontwikkeld in Symfony, stelt VVSG in staat om systematisch feedback van ouders te verzamelen over diverse opvangdiensten.

Lees verder →
Image
Digitale dienstverlening voor overheden

Digitale dienstverlening voor overheden

In het digitale tijdperk verwachten burgers meer van hun overheid. We ontwerpen moderne platforms voor steden en gemeenten die de kloof tussen overheid en burger dichten.

Onze oplossingen bieden transparantie en verbeteren de interactie. Van online dienstaanvragen tot informatieve portals, we zorgen ervoor dat uw digitale diensten toegankelijk en efficiënt zijn.

Image
Quadit: uw kwaliteitsbarometer op maat

Quadit: uw kwaliteitsbarometer op maat

Kwaliteit is essentieel in elke branche. Quadit gaat verder dan traditionele meetsystemen en biedt u een partner in kwaliteitsbewaking.

Met een intuïtieve interface kunt u de kwaliteit van uw processen in realtime monitoren. Of u nu in de detailhandel, horeca of een andere sector werkt, Quadit maakt kwaliteitsbeheer begrijpelijk en bruikbaar voor iedereen.