Image
TD Synnex

Onze missie

Sinds de start in 2005 zijn we steeds passioneel ons gaan inzetten om kwaliteit, eenvoud en originaliteit te brengen in alles wat we doen. Of het nu gaat om een snelle website, een overzichtelijk rapportagesysteem voor financiële cijfers of een verzorgde digitale campagne: alles moet aan deze kernwoorden voldoen.

We brengen creatieve oplossingen voor online vraagstukken. En we bieden een solide ondersteuning met een sterk team van creatievelingen met complementaire skills. We pushen onszelf om met originele ontwerpen te komen waardoor elk project een uniek karakter krijgt.

Image
Behoefteanalyse

Onze visie

We zetten in op groei waar onze prioriteit ligt op het vormen van een hecht team binnen een creatief en dynamisch bedrijf. We zoeken steeds naar projecten die anderen kunnen inspireren en die door hun unieke karakter indruk maken bij doelpubliek, klant en collega’s.

Ons team is een dynamiek tussen sales, marketing, design en development. Naast ervaren vakmensen geven we beginners ook de kans om zich te ontwikkelen binnen het vak. We voelen alsof we elke dag met onze passie of hobby bezig mogen zijn. Geen zware stress of overwerk, gewoon samen creatieve dingen bedenken en bouwen.

We gaan voor langdurige samenwerkingen met klanten die zeer tevreden zijn over onze snelheid en originaliteit. Wij evalueren periodiek de projecten en samenwerking met elk van hen en zoeken naar ideeën en verbeterpunten om deze samenwerking in beton te gieten.

Out of Site & Duurzaamheid

Respect voor de persoon
Respect voor de persoon

We kozen voor een platte organisatiestructuur waar een directe en open dialoog steeds mogelijk is. We hechten veel waarde aan het privéleven van ons team en stimuleren persoonlijke groei. Ons aanwervingsproces is gericht op het bieden van gelijke kansen aan iedereen met aandacht voor ieders competenties.

Een betere maatschappij
Een betere maatschappij

We hebben een verantwoordelijkheid om met maatschappelijke betrokkenheid deze wereld een betere plaats te maken. Door studenten een kans te geven het vak te leren. Door klanten te ondersteunen die zich inzetten voor humanitaire doelen. Door internet toegankelijk te maken voor iedereen op een logische en begrijpbare manier.

De planeet beter achterlaten
De planeet beter achterlaten

Onze voetafdruk moet zo klein mogelijk blijven. Daarom kiezen we leveranciers die hieraan bijdragen. Denk aan datacenters op 100% duurzame wind- en waterkracht, papierloze oplossingen en recyclage van hardware. Onze verplaatsingen beperken we zoveel mogelijk door het inzetten van techniek.

Image
TD Synnex

TD Synnex - Datech Portal

In samenwerking met TD SYNNEX Datech hebben we een state-of-the-art Datech Portal ontwikkeld. Deze portal dient niet alleen als informatiepunt voor teams en resellers, maar ook als kern van een geavanceerd nurture-programma, autonoom orderverwerkingssysteem en een omvangrijk content management systeem voor wereldwijde vestigingen. 

Door naadloze integraties met zowel SAP als het Autodesk Partner systeem, zorgen we voor efficiëntie op elk niveau. Ontdek hoe deze digitale transformatie een revolutie teweegbracht in de bedrijfsvoering van TD SYNNEX Datech.

Image
kinderopvang.jpg

Ferm kinderopvang - Barometer

Bij Ferm Kinderopvang draait alles om kwaliteit en inclusie voor elk gezin. Om deze toewijding te versterken, hebben we de Barometer Ferm Kinderopvang geïntroduceerd: een geavanceerd platform ontworpen in Symfony. 

Dit platform faciliteert de meting van tevredenheid van ouders via diverse vragenlijsten en structuren. Het zorgt ook voor gepersonaliseerde communicatie via diverse emailtemplates. Zo kan Ferm, op een gestroomlijnde manier, waardevolle feedback verzamelen en hun diensten voortdurend verbeteren voor de families die ze bedienen.

Op zoek naar online maatwerk?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.